2007-11-15

Desmit pazīmju, ka jums vajadzīgs sekss *[pārkopēts]*

Kādēļ mēs nodarbojamies ar seksu? Šķiet, atbilde ir elementāra – orgasma sasniegšanai vai arī dzimtas turpināšanai. Tādā gadījumā pastāstīsim jums jaunumu. Tieši, aizbildinoties ar iepriekš minētajiem iemesliem, arvien mazāk cilvēku nodarbojas ar seksu. Jau izsenis lielākā daļa progresīvās cilvēces seksu izmanto kā patīkamāko un lētāko līdzekli, lai novērstu... jā, daudzās problēmas!

Jūs piemeklējusi depresija, viss apkārtējais līdz ārprātam kaitina? Tad, lūk, seksa laikā garastāvoklis noteikti uzlabojas. Dzimumakta laikā uzlabojas psiholoģiskais stāvoklis, cilvēka organisms izstrādā endorfīna hormonu, kas atbild par jūsu labo garastāvokli un palīdz pozitīvi uztvert apkārtējo pasauli. Tātad viss ir vienkārši: pēc kvalitatīva seksa garastāvoklis uzlabojas ķīmiski un nemaz nevajag sevi pārpūlēt. Tiešām – ,, atslābinies un izbaudi”.

Jums pastāvīgi kaut kas sāp? Aidā uz gultu – samazināt sāpju jutīgumu! Pirms orgasma sasniegšanas organisms izstrādā hormonu ar interesantu nosaukumu oksitocīns, tā iedarbībā rodas sāpju remdējošie endorfīni – dabiskais morfīna paveids.

Savukārt sieviešu organisms izstrādā estrogēnu, remdējot pirmsmenstruālā sindroma sāpes. Tā ka sekss ir labākais pretsāpju līdzeklis. Esat neapmierināti ar lieko svaru, pastāvīgi eksperimentējat ar dažādām diētām, bet nekas nelīdz. Gulta – lūk, labākā sporta zāle! Uzbudinātam cilvēkam pulss vidēji no 70 sitieniem palielinās līdz 150 minūtē, kas ir līdzvērtīgi, smagatlētam ceļot smagos svarus. Viena dzimumakta laikā cilvēka organisms sadedzina tikpat daudz kaloriju, cik 15 minūtes labā tempā skrienot – domājams, pirmais “sports” ir daudz patīkamāks. ,,Saldajā” vēl kāds piemērs – 30 minūšu ilgā dzimumakta laikā sadeg 200 kaloriju. Tātad, nododoties mīlas priekiem kaut reizi dienā, nedēļas laikā var zaudēt līdz puskilogramam liekā svara. Ha! Un cik mēnesī?

Regulāri sirgstat dažādu vīrusu iedarbības dēļ? Nostipriniet imunitāti ar seksa palīdzību! Cilvēku asinīs, kuri ar TO nodarbojas regulāri, ir par 30 procentiem vairāk antiķermenīšu nekā tiem, kuri labprāt no šīs nodarbošanās atturas. Tāpēc seksuāli aktīvas dāmas un kungi retāk sirgst ar dažādām gripām, saaukstēšanos un citām infekciju izraisošām slimībām.

Kas attiecas uz CITA rakstura slimībām, PREZERVATĪVI, PREZERVATĪVI un vēlreiz PREZERVATĪVI! Tas nenozīmē, ka tie jāizmanto trīs uzreiz, bet vienkārši jāatceras tos iegādāties. Un tiešām labi, ka šos izstrādājumus var iegādāties praktiski jebkur.

Jūs neapmierina krūšu izmērs? (Domāts daiļajam dzimumam) Neticami, bet fakts! Jo – regulārs sekss veicina krūšu palielināšanos. Lieta tāda, ka uzbudinājuma brīžos pastiprinās asinsrite un krūtis var palielināties līdz 25 procentiem.

Sūdzaties par sliktu atmiņu, slikti uztverat informāciju. Grūti noticēt, bet sievietes IQ līmenis ar katru orgasmu paaugstinās! Amerikāņu zinātnieki, kuri nenogurdināmi pēta cilvēku seksuālās iespējas, konstatējuši, ka orgasma brīžos asinsrite paātrinās līdz maksimumam, līdz ar to ar skābekli piesātinātās asinis ātri sasniedz visus orgānus, tai skaitā arī smadzenes. Hormonālās kontroles centrs – hipotolamus – kontrolē atmiņas un apmācības centrus cilvēka organismā.

Jūs moka bezmiegs. Jā, bet cik saldi jo saldi aizmiegam pēc orgasma. Tas notiek oksitocina hormona dēļ, kura līmenis paaugstinās dzimumakta laikā, un šim hormonam piemīt stiprs nomierinošs efekts.

Jūs neapmierina ķermeņa ādas tonuss. Kur tad problēma? Seksa laikā trenējam visus ķermeņa muskuļus. It sevišķi sievietēm tik svarīgās dibentiņa, gurnu, vēderu un roku muskuļu grupas. Vēl regulārs sekss uzlabo stāju. Divdesmit minūšu dzimumaktu var pielīdzināt trīsdesmit minūšu garai rīta rosmei. Tātad, ja esat samērā tieva, bet ar vēderiņu, no kura nekādi nevarat tikt vaļā, tad tagad zināt, kas darāms lietas labā.

Jūs ar šausmām pamanāt, ka arvien vairāk novecojat. Regulāru dzimumattiecību laikā organisms izstrādā sievietēm nepieciešamo gēnu, kas ādu padara daudz maigāku un līdzenāku. Un progesterons, kas arī izstrādājas seksa laikā, attīra seju no dažādām pumpiņām. Tie paši amerikāņu zinātnieki apgalvo, ka pāri, kuriem ir regulāra dzimumdzīve vismaz trīs reizes nedēļā, pēc trīsdesmit gadu vecuma sasniegšanas izskatās par trim četriem gadiem jaunāki nekā viņu vienaudži, kuri labprātāk no seksa atturas.

Jūs pastāvīgi esat ar sevi neapmierināts. Jebkura garkājaina skaistule, it sevišķi jaunāka par jums, izraisa klusu naidu, modeļu fotogrāfijas žurnālos vispār sabojā garastāvokli uz visu dienu. Arī šai gadījumā tikai kaislīgs sekss spēs jūs glābt. Un mīļotā vīrieša vārdi, ka esat visdaiļākā būtne pasaulē. Kad tevi iekāro vīrietis, ir daudz vieglāk pieņemt un iemīlēt sevi, tā raksta Yoki.ru.

Tātad – uz priekšu, uz seksa uzvaru!

No comments: