2007-11-10

strange today

palikaas diivaini shodien kaut kaa..cilveeki tik ljoti nenoveertee to, kas vinjiem ir...cilveekam vienmeer ir par maz.. par maz ar to, ka ir dazhadas dreebes ko vilkt, jo vajag VAIRAAK! par maz ar to, ka ir jumts virs galvas un to, ka ir siltums.. ir par maz ar to, ka ir ko eest un padzerties.. un reti kursh un reti kad aizdomaajas, ka vinjam patiesiibaa ir veicies..bet cilvekam ir par maz ar 1 televizoru maajas.. par maz ar vienu datoru.. par maz ar vienu mashiinu..vienmer un visa ir par maz..
nu labi.. cilveekam tik liekas, ka vinjam ir par daudz neveiksmju un slikto lietu.. jaa.. tas ir vieniigais, kas ir par daudz.. par daudz saapju.. par daudz slimiibu, par daudz cieshanu..
ir tik daudz cilveeku, kam nav nekaa no taa.. vinjiem nav nekaadu mantu.. nav pat eediena vai uudens.. nav dreebju, kuras vilkt.. jaa varbuut dazhiem taa ir vinju nolaidiiba.. ir daudz varbuut..

shovakar visu dienu vicoju kaa traka ameeba pa darbinju.. bij ok.. tik miedzinjsh naaca un kaajas saaka saapeet.. :) bet bij prieks, ka kaut kas tiek dariits un ka nav vienkaarshi jaatseezh.. ieseedos autobusaa un peekshnji dzirdeeju *chau!*.. paskatiijos paarsteigta un atteicu *chau!* un es pat nezinu, kas tas bij par chali.. :) [baigi]
tad iekaapu trolejbusaa, lai veiktu peedeejo posmu maajup..un ejot apseesties redzeeju, ka viens dzheks kko filmee vai fochee un gaidiiju, kad varees netrauceejot paiet garaam :) puisis paskatiijaas uz mani samulsis, kad redzeeja mani staavot, bet es vinjam uzsmaidiiju un sanjeemu skaistu smaidu pretii :) un tas shkjita diktaam jauki :) izkaapaam vienaa pieturaa un aizgaajaam uz preteejaam puseem..

ejot pa tumsho tacinju maajaas saaka likties, ka ir tik diivaini, kaa dazhi cilveeki speej ienaakt kaada dziivee un likt pasmaidiit :) un sajusties silti un jauki :)

paldies tev puisi no trolejbusa un arii tev no autobusa :)

[trakais incis]

No comments: