2008-12-16

nr

Numeroloģija

Tavi dzimšanas dati:
1986. gada 1. janvāris

Tavs cipars numeroloģijā:
Aizmirsti par sevi un savām interesēm. Visam, ko šodien dari, jābūt veltītam citu labklājībai, sabiedrības labā. Veltot sevi cietiem, iegūsi laimi sev. “Es ar sirdsšķīstu prieku svētu sabiedrisko uzplaukumu un palīdzu tam!” Dienas krāsa - sarkanbrūns, dzeltenbrūns, koraļļu.

Gada pēdējā mēnesī Tev pienācis laiks mīļotajiem cilvēkiem. Labākā dāvana Taviem tuvākajiem būtu, Tava vēlme saklausīt viņus. Izmanto iespējas pabūt ar sev vistuvāko cilvēku pēc iespējas vairāk kopā. Atver sirdi mīlestības līksmei.

Sevis apliecināšanas gads, kas būs patīkams ar sabiedrisko darbību, līksmi un jautrām izklaidēm. Ceļojumi. Esi optimists, mundrs, draudzējies. Radīsies iespējas izpaust savas radošās dotības. Reklamē sevi, darbu, biznesu, idejas. Strādā ar iedvesmu, liekot lietā iztēli. Piedomā pie tā kā izskaties. Savu runas stilu vajadzētu noapaļot. Šogad iespējami mīlas trīsstūri, tādējādi, iespējams, enerģijas pārtēriņš. Sevis “savākšanai” noderēs izglītības ceļš. Balvā par tenkošanu novāksi iepuvušus augļus.

Tev piemīt cipara “8” vibrācijas. Tavs ceļš – garīgo un materiālo centienu līdzsvars. Tevī mājo spēcīgas enerģijas, tādēļ nodarbojies ar sportu, lai tās „atšķaidītu”. Līdzēs arī augsti amati, jo Tev svarīga ir vara, nauda, ietekme. Tu “saod” peļņu. Panākumus dzīvē nodrošinās zināšanas, finanšu darījumi un piepūle. Tu vēlies būt līderis, tātad Tev labāk patīk vadīt savu uzņēmumu vai pārvaldīt un uzraudzīt citu darbu. Tu strādā ar plašu vērienu un konkurence Tevi motivē. Jāmācās vairāk strādāt sabiedrības labā. Rēķinies, ka pie Tevis „piesūcas” cilvēki, kas vēlas atbrīvot no naudas. Neej pāri līķiem! Sargies no pārmērīgi lielām ambīcijām, nepacietības, varas ļaunprātīgas izmantošanas, egoisma, izšķērdības, skopulības, ekstravagances un garīga truluma.

Tu esi līderis, kas cauri dzīvei virzās kā pa celmiem. Tev piemīt izgudrotāja talants, radošums. Tu esi pašpārliecināts un ierobežojumi nav domāti Tev. Tava ģimene ir sabiedrība. Izvēlies darbu, kurā vari strādāt viens. Vīrs un vārds. Dzīvē atliek pamaz laika mīlestībai un romantikai. Sekss – pašapmierinātībai. Laulībā otrai pusei jābūt pielaidīgai, pakļāvīgai un maigai. Dzīves pamatproblēma – attiecību veidošana ar citiem. Labi, ja apkārtējie saprot, ka patiesībā neesi viss skarbs, bet bieži vien vienkārši nepadomā, ko runā vai kā rīkojies.

No comments: