2008-10-13

pārsteidzošā pasaule

savāda sajūta, kad lietas, kuras tev šķitušas sasāpējušās un dikti sarežģītas mēdz iegūt pavisam vienkāršu atrisinājumu, kad beidzot pieķeries tām klāt.
un dīvaina ir cilvēku spēja izdarīt ko tādu, ko no viņiem vismazāk gaida. (: dažkārt arī pozitīvā nozīmē.
ir lietas, kurām tu vienkārši neķeries klāt. tās ir jāpabeidz. bet pirms tam tās ir jāsāk pabeigt. un tas ir grūtākais solis. un ne vienmēr vajag baidīties šo soli spert. sevišķi tad, ja nav ko zaudēt. bet šī apgaismība nāk tikai pēc tam, kad šis solis ir sperts. apgaismībai piemīt kustību sensors! tā nostrādā tikai pēc pirmās kustības (:
daudzreiz grūtības sagādā doma, ka cilvēks pie kura vērsīsies tevi nesapratīs vai nosodīs!
bet kā jau minēju - cilvēki mēdz pārsteigt!
sagaida atplestām rokām un palīdz kā vien spēdami! un tad tu sēdi tāds nobijies pelēns un domā - pasaule ir brīnumaina šodien!
superveiksmīga diena!

[pēc garām mocībām sakarā ar universitāti, beidzot kāda cilvēka maza spiediena un pašas vēlēšanās iespaidā, aizčāpoju uz 3.kursa dekanātu. tik daudzas reizes biju nodomājusi, ka sekretāre, kas tur sēž ir tāda piekasīga un grib izvilkt tikai sliktāko no cilvēka dvēseles. bet maldījos. uj kā maldījos! pateica gan, ka nevar paņemt mani 3.kursā jo ir par vēlu. un 2. ar 3 parādiem nelaiž, lai tos kārtotu. bet ieteica iet uz tālmācības daļu pie Uģa, lai tur maksājot par visiem kredītpunktiem parādos un ejot uz lekcijām un laboriem kā klausītājs (: visu izstāstīja un visu izprintēja! piezvanīja Uģim un neļāva iet viņam pusdienās, lai mani gaidot! vienkārši fantastiski! neko nepārmetot un ar pozitīvu un patīkamu attieksmi (:
Uģis saformēja visu, paņēma info un tagad gaidu zvanu nedēļas beigās!
es atkal būšu students! iiiiiiihaaaaa!!!!!!!! :) veiksmi man!]

No comments: